mandag 10. januar 2011

Strikketørke

Så godt som det, gitt, i desse d-vitaminfattige tider. (Og eit stort OBS alle - pass på å få i deg nok d-vit, for mangel er IKKJE å anbefale. Så var det sagt).

Men litt garnforbruk her og litt der har det vel blitt i haust og vinter, trass alt. Om her er så mange gode bilder at det gjer noko, tvilar eg vel på - men kanskje eg greier hoste opp nokre dårlege?


Her er vinterens to favoritt-huer! Lise si er kjempegod, med hals 'i eitt', og lua sit dessutan veldig godt på utan å vri seg. Vert nok ei slik til neste sesong også, eit hakk eller to større :)

Jens har vore glad blånisse frå oktober eller noko sånt, og det er framleis ingen vits i å spørje kva for hue han skal ha på! Lise har forøvrig også ei blånissehue, men den har ein slags tendens til å havna på skeiva og/eller dette av, og er difor ikkje så suveren til langvarig uteleik. Til svippturar ut, derimot... ;)

Ikkje så suverene bilder, eg veit, men dei har vel vore avbilda nokså mange gonger her i bloggen i vinter, nett desse to tinga. T.d. her og her.


Og så var det ein gong Jens hadde gløymt pannebandet sitt i barnehagen og var veldig lei seg for det - då vart det eit uhyre enkelt nytt eit. Godt å ha eit heime også ;)


Til julemessa vart det nokre skrapevottar. Færre enn planlagt, og det var det einaste som vart - men dog.

Nokre pulsvarmarar var dei einaste julegåvene i år av heimestrikka type.


Jah, det var vel det eg greidde å hoste opp i farta. For å fylle litt ut sleng eg med dei to prosjekta som er på pinnane nuh - det første er ein liten kjole til ei nyyyydeleg bittelita snuppe som nett er komen ut i dagslyset Y


Og så er det eit fargeknæsjt bølgeteppe - eg synest det er kult, men eg ser at det for enkelte sikkert vert litt for hippie ;)


Sånn - det var ei halvårleg oppdatering eller noko sånn, haha.
Satsar på friske tider med mykje strikkelyst utover mot vår og sommar :)
9na

Ingen kommentarer: