søndag 26. august 2012

Random glimts

Denne helga har temperaturen vore låg om morgonen, graset har vore doggvått og vi har kosa oss mykje ute i tørt vér. Det er tydeleg i naturen at hausten er på veg, og det kjennes heilt ok! Her kjem nokre glim frå helga, og aller først vil vi friste med litt lørdagsgodt:


Vi kjøpte oss ein pakke twist som vi delte, og dermed oppnådde vi 'dobbel effekt', både snop og moro! Det var kjekt å dele bitane, å velje etter tur. Det tok litt tid, for Lise ville ta av papiret etterkvart, slik at ho kunne legge berre sjokoladen i koppen...

På skulen teikna Jens ein katt på fredag, og i går gjorde han teikninga ferdig. Slik vart den tøffe katten, som er så sint at håret står ut frå hovudet og fjeset har blitt grønt!


Tidlegare har eg vist bilder av kantareller som Jens og Børe plukka nede i skogen. I går steikte vi dei, og åt dei på grove vaflar. Nam!


I dag har vi vore ute i skogen og teke bilder igjen, og blant anna fekk vi eit 'snap shot' av ei krokodille med nye joggesko:


Viss du vil bli betre kjent med krokodilla med skoa, kan du lese eit lite dikt her: Nye sko. Det er mest for tull, og litt for alvor...


Apropos haust. Denne helga har vi vore nøydde til å ha på oss jakker, i alle fall tidleg på dag. Og apropos nummer 2: Snart begynner frukthausten for alvor! Det vert stas.


Makrellskyer
No skal vi nyte den siste helgedagen, før vi går ut i solnedgongen...

Ingen kommentarer: