søndag 30. desember 2012

11 happenings i 2012

Tenkte eg skulle lage ein kavalkade, og for å avgrense meg litt kjem her elleve hendingar eg hugsar frå året som har gått, i kronologisk rekkjefølgje. Hendingane kan lesast meir om ved å trykkje på bildet. Sidan starten på året var både ... traurig og seig, kjem ikkje første storhending før i april. Då var vi i Balestrand, og i barnedåpen til vesle Mateo:


 Vel heime frå påskeferie, heiv vi oss snart i finkleda att og var fadrar til vesle Sakarias:


Våren 2012 fekk bunadar og finklede verkeleg køyrt seg. I tillegg til to dåpar i april, 17.mai-feiring i... mai..., var vi også i konfirmasjonen til Pål Martin i starten av mai!


I same månad var vi også på show med Sune Wentzel på Sand, og sidan nokon følte at livet hadde forandra seg etter møtet (...), så bør vel også denne hendinga vere med her...


Og som ikkje det var nok... Mai var verkeleg ein driftig månad! Det var nemleg denne månaden vi også var på tur med KRIK til ishallen i Stavanger, og fraus beina av oss i halvannan artig time. (Etter først å ha gått beina av oss frå der bussen sette oss av, ved feil ishall...)Så kom sommarferien, og den etterkvart sedvanlige veka på Lyngdal Bibelcamp!


I august skjedde det noko som verkeleg endra livet til Jens. Han begynte i 1. klasse, og vi må no forholde oss til skulen også som foreldre. Ikkje ei heilt enkel rolleblanding alltid...


I september reiste heile klasse 9A til Foldøy, til to dagar med leirskule. Der kikka vi blant anna etter fuglar i fuglereservatet:


Både Nina og eg har mange gode minner frå leirar vi deltok på opp gjennom oppveksten. Det var difor veldig kjekt å kunne ta med Jens på weekend på Solgry i November! Det var ei julegåveweekend, så han fekk laga julegåve til både Lise og mamma under opphaldet, i tillegg til mange timar i ballbinga... Her er det høgtlesing før leggjetid:


Den største hendinga som har skjedd hos oss i år, er veslesøster som flytta inn i magen, og no jobbar med å bli stor og sterk! I november var vi på ultralyd og fekk kikka litt på den skjønne:


Den siste hendinga som får vere med i denne kavalkaden, er KRIK-cupen i november. Vi stilte med fotballag frå Erfjord, og fekk i tillegg med oss konsertar med Kutless og The Afters i Bjerkreimshallen:


Det er nok fleire ting som kunne bli nemnt her, men eg avgrensar det til dette. Ynskjer du å vite meir, kan du berre lese gjennom blogginnlegga frå året som har gått...

Godt nytt år til alle som er innom Nøstbakkens!

1 kommentar:

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

morro m kavalkade og tilbakeblikk! :) Takk for koselig kommentar på bloggen! Ønsker dikka eit godt nytt år!