søndag 23. mars 2014

KRIK og slikt

Ei samling med KRIK-ungdomane gir energi. Nok ein gong har vi tilbrakt ein kjekk laurdagskveld i gymsalen, og det går ikkje an å mislike ein slik gjeng:


Vi har teke nye bilete som skal inn på informasjonssidene til erfjord.net. Blant anna har vi skrive i ribbeveggen. Klarar du å lese kva som står?


Kiosk høyrer med: 


Deretter rigga vi opp volleyballnettet...


...og spelte - nokon med meir innsats enn andre!
Til slutt hadde vi konkurranse, der laga skulle skrive bokstavar med kroppane sine. Dei fekk tre minutt på seg, og det var om å gjere å komme lengst ut i alfabetet. Vinnarlaget (avbilda) kom heilt til X!


I andakten fortalte eg, godt hjelpt av dei andre leiarane, historia om den bortkomne sonen. Ynskjer du å lese det eg fortalte, finn du disposisjonen her.

Her heime har det også vore ein aktiv dag, i alle fall for Lise. Ho hadde besøk av to veninner, og medan dei var her, var Jens ute på besøk hos ein kamerat. Her høyrer jente lydbok (Frost).


Duplo er kjekt!


Vi avslutta dagen med sjokoladekake. Sjokoladekake til kvelds, spør du? Jada, det kjem berre an på kva som er inni! Kaka består av kun gode kjøkkenråvarer, og er nesten for helsekost å rekne. Mandlar, dadlar, egg, kakao...  og smaken var svært god. Så dette er eit tips til dei som vil avslutte dagen med kake - denne kan også etast på måndagar og torsdagar! Oppskrifta finn du her, på fraiva.no.


Ingen kommentarer: