søndag 27. april 2014

Sommar i april!

Dette har vore ei fantastisk helg - sommarklede, sommarvarme, sommargrilling, sommarkne... Og så har vi kost oss med solskinsbollar. For kva passar vel betre til slike dagar?


Hagen byrjar å leggje av vinterhamen:


I ettermiddag åt vi kveldsmaten oppe på Klokkåsen, saman med Vassbøs.Kan ikkje klage på utsikten...Med grove vaflar og ganske mykje syltetøy i magane, var energien på topp på veg ned att...


Etter dette var energikurva stupande, i alle fall for våre tre. Signe begynte å glippe med auga allereie ved ordet "fare" i songen "Ingen er så trygg i fare", og sovna før andre verset var over...

Lise ville gjerne klippe håret (ho har snakka om det dei siste dagane, når vi grer håret og det gjer litt vondt...) Eigentleg vil ho ha like kort hår som Jens. Det ser nok mindre vondt ut... Vi andre er ikkje heilt sikre på at ho skal gå så drastisk til verks, og minner henne på at det trass alt er ein svært liten del av dagen som går med til greiing... Men klippe ville ho, så mamma og ho hadde ei økt ute på altanen, der dei let det falle nokre centimeter:


Det er ikkje så lett å sjå forskjell (...), men sjølv er ho veldig spent på kva folk kjem til å seie når dei ser at ho har klipt seg. (Som eit tips til dei av dykk som møter henne dei første dagane - det kan vere lurt å kommentere!)

Til slutt eit vårteikn frå hagen vår:


Ingen kommentarer: