søndag 21. juni 2015

Fotballklister

Av ein eller annan snodig grunn er det vanskeleg (kanskje umogleg) å få tak i VM-klistermerkeboka i vanlege butikkar. Eg har spurt i dei same butikkane der vi kjøpte klistermerker til VM-boka i fjor, men i år ... nada!

Men klistermerkebok må man ha. Det er med å skape ekte VM-stemning! Så då bestilte Nina like godt bok frå det store utlandet, og i dag kom den i posten. Jens inviterte Martin, og saman klistra dei i veg!


Det gjeld å vere konsentrert!


Det er igrunn snodig at enkelte dameidrettar (som for eksempel fotball eller skihopp) vert så grundig oversett/diskriminert, medan ingen ville finne på å feie for eksempel Marit Bjørgen under teppet. Det hadde vore logisk at Kickerz-klubben kom med ein eigen VM-pakke i ein så stor anledning. Men neida, det er som damefotball ikkje eksisterar! 

Heldigvis har ikkje alle eit like snevert syn, og Panini har i alle fall tenkt å tene pengar også på damefotball... I kveld sat Jens og skreiv inn resultata. Han hugsa forbløffande mange av dei (syns faren...), men måtte sjølvsagt slå opp mange på internett. Men no er han a jour!


Ved same hagebord, nokre timar seinare:


Jentene et kveldsmat ute, etter ein lang og aktiv dag i hagen og på besøk hos veninne. Denne dagen har kjentes som ein "normal" 20. juni. Fantastisk!

Ingen kommentarer: