mandag 8. august 2016

Roadtrip pt. 1

Etter x tal mil langs svingete vestlandsvegar og tunnellar, kom vi for halvanna veke sidan til farmor og farfar i Balestrand! Her er nokre glimt frå besøket vårt der. Først frå spasertur til Holmen:
 
Copacabale beach:Det gjekk mykje i kortspelet phase 10 denne helga. Så også søndag, då vi feira bursdagen til farmor. Onkel Arild og søskenbarna i Jølster kom på besøk, og vi kunne blant anna inspisere den gamle leikeplassen i Fjærestadfeltet. Det er tydeleg at den ikkje er så mykje i bruk, og at interessa for å halde den i stand er nokså låg. Det var ikkje heilt slik det såg ut i glansdagane våre på slutten av 80-talet, nei... 


Litt trongare i tunnellsklia også... Heldigvis var der mange villbringebær, og siglebana var også nokolunde brukbar. Så det er jo ikkje det at det ikkje går an å leike der lenger...


Etter eit kjekt opphald i vakre Sogn, sette vi kursen sørvestover att. I høyangertunnellen hadde dei akkurat starta opp med arbeid etter sommaren, så der måtte vi vente ein heil time før vi fekk køyre gjennom. Då gjeld det å finne noko å gjere!


Og så kom regnet, i det vi skulle til å køyre. Eg har lest ein del litt negative innlegg på facebook om alt regnet i sommar. Vi for vår del har nok vore heldige med val av reisemål - det har vore svært få dagar med regn denne sommaren!


To som valde seg orkesterplass på ferga Halhjem-Sandvikvåg:


Med sunnhordlanske øyer i sikte, er det ikkje lange biten igjen fram til mormor og morfar!Ingen kommentarer: